Tolerance.ca
Directeur / Éditeur: Victor Teboul, Ph.D.
Regard sur nous et ouverture sur le monde
Indépendant et neutre par rapport à toute orientation politique ou religieuse, Tolerance.ca® vise à promouvoir les grands principes démocratiques sur lesquels repose la tolérance.

Making a Snickers bar is a complex science − a candy engineer explains how to build the airy nougat and chewy caramel of this Halloween favorite

(Version anglaise seulement)
par Richard Hartel, Professor of Food Science, University of Wisconsin-Madison
It’s Halloween. You’ve just finished trick-or-treating and it’s time to assess the haul. You likely have a favorite, whether it’s chocolate bars, peanut butter cups, those gummy clusters with Nerds on them or something else.

For some people, including me, one piece stands out – the Snickers bar, especially if it’s full-size. The combination of nougat, caramel and peanuts coated in milk chocolate makes Snickers a popular candy treat.

As a food engineer studying candy and ice cream at the University…The Conversation


Lire l'article complet

© La Conversation -
Abonnez-vous à Tolerance.ca


Suivez-nous sur ...
Facebook Twitter