Tolerance.ca
Director / Editor: Victor Teboul, Ph.D.
Looking inside ourselves and out at the world
Independent and neutral with regard to all political and religious orientations, Tolerance.ca® aims to promote awareness of the major democratic principles on which tolerance is based.

Apports en vitamine D par le soleil, les aliments et la supplémentation : mythes et réalités

(French version only)
By M. Carmen Vidal Carou, Catedrática de Nutrición y Bromatología, Campus de la Alimentación de Torribera, Universitat de Barcelona
Maria Teresa Veciana Nogués, Profesora Titular de Nutrición y Bromatologia. Campus de l'Alimentació de Torribera., Universitat de Barcelona
Natalia Toro Funes, Profesora de Nutrición y Bromatología, Universitat de Barcelona
Sònia Sánchez Pérez, Investigadora postdoctoral Juan de la Cierva. Doctora en Alimentación y Nutrición. Campus de la Alimentación de Torribera, Universitat de Barcelona
Au cours des dernières décennies, l’intérêt pour la vitamine D s’est accru. Mais l’avantage d’une supplémentation chez les personnes en bonne santé n’est pas établi et peut présenter des risques.La Conversation


Read complete article

© The Conversation -
Subscribe to Tolerance.ca


Follow us on ...
Facebook Twitter